fbpx

antistresna švedska masaža

Antistresna švedska masaža Dubrovnik savršen je odabir za sve one koji se osjećaju umorno i naprosto žele malo vremena za sebe. Osmislio ju je švedski liječnik Pehr Henrik Ling u 19. stoljeću kako bi kod svojih pacijenata potaknuo opuštanje cijeloga tijela, te time stvorio temelj za lakše izliječenje i bolju kvalitetu života. Riječ je o najčešće primijenjenoj vrsti masaže u zapadnim zemljama, koju se još često naziva i medicinskom ili klasičnom masažom.

Galerija Studio za masažu Motion Dubrovnik

VIŠE O MASAŽI

Je li ova vrsta masaže pravi izbor za mene?
Antistresna švedska masaža Dubrovnik kombinacija je nježnog dodira i laganog do srednjeg pritiska, ovisno o vašim željama i potrebama. Vaš terapeut nježno manipulira mekim tkivom utječući na mišiće, tetive, ligamente i fascije.

Cilj masaže je osloboditi mišiće od napetosti i opustiti cijelo tijelo. Međutim, švedska masaža može biti rigoroznija i stimulirajuća. Pristup masaži zaista ovisi o vašoj sklonost i osjećaju koji je vašem tijelu u tom trenutku ugodan. Dakle, prije i tijekom masaže recite svom terapeutu kako se osjećate i što želite. On će masažu u potpunosti prilagoditi vašim individualnim potrebama.

Švedska masaža otklanja stres, omekšava mišićno tkivo, te povoljno djeluje na metabolizam. Međutim, ako želite masažu koja će otkloniti određene tegobe u mišićima ili zglobovima, Deep Tissue masaža je zasigurno bolji izbor za vas. Ako vas zanima masaža koja tretira tijelo kao cjelinu, s holističkim pristupom, pogledajte personaliziranu masažu

Ove tretmane možete kombinirati s indijskom masažom glavemiofascijalnom relaksacijompilingom tijelacuppingom (vakuumom) i refleksologijom stopala.

 

Kako ću se osjećati tijekom i nakon masaže?

Uživat ćete u dubokom stanju opuštenosti. Nakon ove vrste masaže ne biste trebali osjećati nikakvu upalu ili bol.

Je li ova vrsta masaže primjerena za trudnice?

Ako ste u bilo kojem stadiju trudnoće, molimo posavjetujte se s terapeutom koji će masažu u potpunosti prilagoditi vašem fizičkom stanju i tjelesnim potrebama.

Vaš terapeut

Ivan Povrženić je magistar kineziologije te licencirani terapeut za deep tissue masažu, švedsku masažu, anticelulitnu brazilsku maderoterapiju ili antiaging maderoterapiju lica. Ove tretmane možete kombinirati s indijskom masažom glave, miofascijalnom relaksacijom, pilingom tijela, cuppingom (vakuumom) i refleksologijom stopala.

Nakon desetogodišnje maserske karijere u luksuznoj hotelskoj i spa industriji, Ivan se odvažio ponuditi domaćima i gostima uslugu masaže u udobnosti njihova doma te otvoriti Studio za masažu Motion u Gružu. Svakom klijentu pristupa individualno kroz razgovor o željama i eventualnim problemima. Njegov detaljni životopis možete pronaći na LinkedINu.

KONTAKT I REZERVACIJE

 

Molimo ispunite obrazac, nazovite na broj +385 97 7843 962 ili pošaljite e-mail na ivan@masazadubrovnik.com. Usluge masaže nudimo u prostoru studija Motion u Gružu i u Vašem domu. Cijene usluga za lokalno stanovništvo dostupne su na upit i na Facebook stranici.

Imajte na umu da će rezervacija termina odabranog tretmana bit potvrđena tek po zaprimanju potvrde s naše strane.

Studio za masažu Motion

× Kako vam možemo pomoći?