fbpx

Refleksologija stopala Dubrovnik

Ako poželite, svoju masažnu terapiju možete nadograditi tretmanom refleksologije stopala. Refleksologija stopala je masaža pojedinih dijelova stopala s ciljem izravnog utjecaja na zdravlje organa u tijelu. Ova dodatna terapija dostupna je u našem novootvorenom studiju Motion u Gružu ili u udobnosti vašeg doma u Dubrovniku.

Reflexology Dubrovnik

VIŠE O MASAŽI

Što je refleksologija?

U kineskoj medicini različiti dijelovi tijela odgovaraju različitim točkama pritiska na tijelu. Temeljna teorija koja stoji iza refleksologije jest da na nogama postoje određene točke ili “refleksna područja” koja su povezana s određenim organima i dijelovima tijela.

Refleksologija stopala pomaže smiriti središnji živčani sustav, potičući opuštanje, smanjujući stres, tjeskobu i bol, podižući raspoloženje i poboljšavajući opću dobrobit. Ostale potencijalne dobrobiti, koje još nisu procijenjene u znanstvenim istraživanjima, uključuju jačanje imunološkog sustava, raščišćavanje problema sa sinusima, oporavak od problema s leđima, ispravljanje hormonske neravnoteže, poboljšanje probave i ublažavanje bolova od artritisa.

Za regeneraciju cijelog tijela, ovaj tretman možete kombinirati s brazilskom maderoterapijomdeep tissue masažomšvedskom masažom ili personaliziranom masažom.

Što ako sam trudna?
Refleksologija stopala potpuno je siguran tretman. Međutim, uvijek biste trebali reći svom terapeutu da ste trudni kako bi mogao prilagoditi terapiju vašim potrebama.

Vaš terapeut

Ivan Povrženić je magistar kineziologije te licencirani terapeut za deep tissue masažu, švedsku masažu, anticelulitnu brazilsku maderoterapiju ili antiaging maderoterapiju lica. Ove tretmane možete kombinirati s indijskom masažom glave, miofascijalnom relaksacijom, pilingom tijela, cuppingom (vakuumom) i refleksologijom stopala.

Nakon desetogodišnje maserske karijere u luksuznoj hotelskoj i spa industriji, Ivan se odvažio ponuditi domaćima i gostima uslugu masaže u udobnosti njihova doma te otvoriti Studio za masažu Motion u Gružu. Svakom klijentu pristupa individualno kroz razgovor o željama i eventualnim problemima. Njegov detaljni životopis možete pronaći na LinkedINu.

KONTAKT I REZERVACIJE

 

Molimo ispunite obrazac, nazovite na broj +385 97 7843 962 ili pošaljite e-mail na ivan@masazadubrovnik.com. Usluge masaže nudimo u prostoru studija Motion u Gružu i u Vašem domu. Cijene usluga za lokalno stanovništvo dostupne su na upit i na Facebook stranici.

Imajte na umu da će rezervacija termina odabranog tretmana bit potvrđena tek po zaprimanju potvrde s naše strane.

Studio za masažu Motion

× Kako vam možemo pomoći?