fbpx

Piling tijela morskom soli i aromatičnim uljima

Vaš masažni tretman može započeti jednim od najpopularnijih tretmana za tijelo – pilingom tijela s morskom soli i aromatičnim uljima. Ova dodatna terapija dostupna je u našem novootvorenom studiju Motion u Gružu ili u udobnosti vašeg doma u Dubrovniku.

Piling tijela

VIŠE O MASAŽI

Čemu služi piling tijela?

Svrha ovog tretmana je piling kože, odnosno uklanjanje sloja odumrlih stanica, što kožu čini mekšom i glađom. Vaša će koža zablistati mladenačkim sjajem, što je razlog zašto mnogi spa centri ovaj tretman nazivaju slanim sjajem.

Slani piling potiče prirodni protok cirkulacije i tekućina u tijelu. To piling solju čini izvrsnim uvodom u masažnu terapiju. Aromatični piling tijela s morskom soli također pomlađuje kožu i smanjuje udubine uzrokovane celulitom. Koji god razlog vašeg pilinga za tijelo bio, garantiramo da će biti nježan i opuštajući.

Za regeneraciju cijelog tijela, ovaj tretman možete kombinirati s brazilskom maderoterapijom, deep tissue masažom, švedskom masažom ili personaliziranom masažom.

Što ako sam trudna?
Pilinga tijela s morskom soli potpuno je siguran. Međutim, uvijek biste trebali reći svom terapeutu da ste trudni kako bi mogao prilagoditi terapiju vašim potrebama.

Vaš terapeut

Ivan Povrženić je magistar kineziologije te licencirani terapeut za deep tissue masažu, švedsku masažu, anticelulitnu brazilsku maderoterapiju ili antiaging maderoterapiju lica. Ove tretmane možete kombinirati s indijskom masažom glave, miofascijalnom relaksacijom, pilingom tijela, cuppingom (vakuumom) i refleksologijom stopala.

Nakon desetogodišnje maserske karijere u luksuznoj hotelskoj i spa industriji, Ivan se odvažio ponuditi domaćima i gostima uslugu masaže u udobnosti njihova doma te otvoriti Studio za masažu Motion u Gružu. Svakom klijentu pristupa individualno kroz razgovor o željama i eventualnim problemima. Njegov detaljni životopis možete pronaći na LinkedINu.

KONTAKT I REZERVACIJE

 

Molimo ispunite obrazac, nazovite na broj +385 97 7843 962 ili pošaljite e-mail na ivan@masazadubrovnik.com. Usluge masaže nudimo u prostoru studija Motion u Gružu i u Vašem domu. Cijene usluga za lokalno stanovništvo dostupne su na upit i na Facebook stranici.

Imajte na umu da će rezervacija termina odabranog tretmana bit potvrđena tek po zaprimanju potvrde s naše strane.

Studio za masažu Motion

× Kako vam možemo pomoći?