fbpx

Osobni i grupni treninzi

Osobni trener Dubrovnik Ivan Povrzenic

Tražite osobnog trenera u Dubrovniku koji će osmisliti program treninga u skladu s vašim željama i mogućnostima te vas motivirati da pomaknete granice koje ste si postavili? Bez obzira želite li sačuvati zdravlje i ojačati imunitet, vratiti se “u formu”, smršaviti, ili rehabilitirati postojeću ozljedu / spriječiti daljnje pogoršanje stanja, Ivan će za vas kreirati personalizirani program vježbanja i voditi vas kroz njih. Također, ako želite, može za vas osmisliti plan prehrane te masaže. Za više informacije slobodno ga kontaktirajte putem formulara ili na telefon, odnosno email.

Za one koji preferiraju grupne programe, vježbe jedne grupe baziraju se na kružnim treninzima sa opterećenjima koristeći rekvizite kao sto su girje, TRX, lastike, težina vlastitog tijela i slično. Vježbe druge grupe bazirane su na High Intensity Interval Training (HIIT), treningu visokog intenziteta koji ima veliki utjecaj na aerobne i anaerobne sustave. 

VIŠE O OSOBNIM TRENINZIMA

Zašto osobni trening?
  • Super način da se motivirate za vježbanje
  • Nikad prije niste vježbali i ne znate kako početi
  • Imate specifičan cilj i ne znate kako ga ostvariti
  • Niste sigurni u svoju izvedbu
  • Želite naučiti kako sami vježbati
  • Želite izbjeći ozljede prilikom vježbanja
  • Želite probiti svoje granice
  • Želite ostvariti realne ciljeve
Što sve uključuje osobni trening?

Program osobnog treninga počinje s mjerenjem te razgovorom o vašim prethodnim iskustvima, zdravstvenom stanju i ciljevima. Na temelju toga Ivan kreira osobni programa vježbanja kako bi ostvarili te ciljeve. Plan vježbanja uključuje i savjete o zdravoj prehrani, koja je nezaobilazan dio programa.

Ovisno o željama i potrebama, Ivana možete anažirati za program vježbanja ili samo jedan trening ako već i sami vježbate i možda želite neki specifičan savjet. 

Je li potrebno promijeniti prehranu?
Da. Odgovarajuća prehrana je neizostavan dio za ostvarivanje ciljeva prilikom vježbanja.
Što ako imam ozljedu?
Ovisno o tipu ozljede i ograničenjima, postavljaju se ciljevi i program vježbanja kako bi se ta ozljeda sanirala.
Zašto kombinirati treninge i masažu?
Masažom se ubrzava oporavak i poboljšava efekt treninga, a treningom se popravlja držanje i samim time se održavaju efekti masaže.
Kolika je cijena osobnih treninga?
200 kn = 1 sat osobnog treninga
1000 kn = plan treninga, savjeti o zdravoj prehrani i 6 sati osobnog treninga
1500 kn = plan treninga, savjeti o zdravoj prehrani i 12 sati osobnog treninga

Vaš trener

Ivan se preko 10 godina bavio hrvanjem u kojem je ostvario uspješnu sportsku karijeru. Diplomirao je na Kineziološkom fakultetu te se specijalizirao u području kineziterapije – discipline koja primjenjuje pokret kao sredstvo liječenja / rehabilitacije. Dok je studirao, radio je kao trener hrvanja za djecu u hrvačkom klubu “Metalac”, te demostrator na kineziološkom fakultetu, a kasnije i vanjski suradnik na predmetima “hrvanje” i “borilački sportovi”.

Uz rad kao osobni trener i kineziterapeut, Ivan je i licencirani terapeut za deep tissue masažu, sportsku masažu, klasičnu medicinsku (švedsku) masažu te indijsku masažu glave.

Osobni trener Dubrovnik Ivan Povrzenic

KONTAKT I REZERVACIJE

 

Molimo ispunite obrazac, nazovite na broj +385 97 7843 962, ili pošaljite e-mail na ivan@apropoc34.sg-host.com.
× Kako vam možemo pomoći?