fbpx

Miofascijalna relaksacija

Terapija miofacijalne relaksacije koristi se u kombinaciji s masažnom terapijom kod trauma, upalnih procesa i u postoperativnoj rehabilitaciji. Njome se smanjuje bol i poboljšava pokretljivost. Ova dodatna terapija dostupna je u našem novootvorenom studiju Motion u Gružu ili u udobnosti vašeg doma u Dubrovniku.

Miofascijalna relaksacija

VIŠE O MASAŽI

Što je miofascijalna relaksacija?

Miofascijalna relaksacija vrsta je fizikalne terapije, koja se često koristi za liječenje sindroma miofascijalne boli. To je sigurna i vrlo učinkovita praktična tehnika koja uključuje primjenjivanje nježnog kontinuiranog pritiska na fasciju.

Fascija je poput elastičnog omotača vezivnog tkiva i obavija sve mišiće, tkiva, organe, kosti i ligamente. Ne postoji dio tijelo koji ne sadrži fasciju, a ona se pruža kroz cijelo tijelo bez prekida.

Vaš će terapeut nježno masirati fasciju i laganim ručnim pritiskom tretirati ukočena ili zategnuta područja. Postupak se ponavlja više puta sve dok terapeut ne osjeti da je napetost potpuno oslobođena.

Za regeneraciju cijelog tijela, ovaj tretman možete kombinirati s deep tissue masažomšvedskom masažom ili personaliziranom masažom.

Što ako sam trudna?
Miofascijalna relaksacija potpuno je sigurna tehnika. Međutim, uvijek biste trebali reći svom terapeutu da ste trudni kako bi mogao prilagoditi terapiju vašim potrebama.

Vaš terapeut

Ivan Povrženić je magistar kineziologije te licencirani terapeut za deep tissue masažu, švedsku masažu, anticelulitnu brazilsku maderoterapiju ili antiaging maderoterapiju lica. Ove tretmane možete kombinirati s indijskom masažom glave, miofascijalnom relaksacijom, pilingom tijela, cuppingom (vakuumom) i refleksologijom stopala.

Nakon desetogodišnje maserske karijere u luksuznoj hotelskoj i spa industriji, Ivan se odvažio ponuditi domaćima i gostima uslugu masaže u udobnosti njihova doma te otvoriti Studio za masažu Motion u Gružu. Svakom klijentu pristupa individualno kroz razgovor o željama i eventualnim problemima. Njegov detaljni životopis možete pronaći na LinkedINu.

KONTAKT I REZERVACIJE

 

Molimo ispunite obrazac, nazovite na broj +385 97 7843 962 ili pošaljite e-mail na ivan@masazadubrovnik.com. Usluge masaže nudimo u prostoru studija Motion u Gružu i u Vašem domu. Cijene usluga za lokalno stanovništvo dostupne su na upit i na Facebook stranici.

Imajte na umu da će rezervacija termina odabranog tretmana bit potvrđena tek po zaprimanju potvrde s naše strane.

Studio za masažu Motion

× Kako vam možemo pomoći?