fbpx

Personalizirana masaža

Zaboravite na gubljenje vremena u vožnji i traženje parkinga. Opuštajuća personalizirana masaža kod kuće dostupna je na području čitavog Dubrovnika. Ivan Povrženić, licencirani terapeut s višegodišnjim iskustvom, na vaš poziv dolazi na željenu lokaciju s udobnim masažnim stolom i širokim izborom kvalitetnih aromatičnih ulja. U personaliziranoj masaži možete uživati i u novouređenom studiju za masažu Motion u Gružu.

Galerija Studio za masažu Motion Dubrovnik

VIŠE O MASAŽI

Je li ova vrsta masaže pravi izbor za mene?

Profesionalni terapeut će saslušati vaše želje i eventualne poteškoće koje želite otkloniti masažom, te vam ponuditi na izbor nekoliko kombinacija aromatičnih ulja. U početku će masirati dugim i polaganim pokretima, a zatim se fokusirati na pojedina napeta mjesta i prodrijeti u mišićnu masu. Tijekom masaže će pratiti vaše tjelesne reakcije i u potpunosti prilagoditi vrstu i trajanje masaže vašim individualnim potrebama.

Personalizirana masaža opuštajuća je terapija od glave do pete koja kombinira akupresuru, masažu dubokog tkiva i opuštajuće metode medicinske masaže. Cilj masaže je umiriti misli i doći do stanja duboke relaksacije. Nakon nje osjećat ćete se lakši, poletniji i puni energije.

Za potpunu relaksaciju, personaliziranu masažu možete kombinirati s indijskom masažom glavemiofascijalnom relaksacijompilingom tijelacuppingom (vakuumom) i refleksologijom stopala.

Kako ću se osjećati tijekom i nakon masaže?

Ukratko, u bestežinskom stanju.

Ako se odlučite za nešto jači pritisak tijekom masaže, sljedeći dan možete osjetiti laganu upalu, kao da ste bili na intenzivnom treningu, no ona će potrajati kratko.

Je li ova vrsta masaže primjerena za trudnice?

Ako ste u bilo kojem stadiju trudnoće, molimo posavjetujte se s terapeutom koji će masažu u potpunosti prilagoditi vašem fizičkom stanju i tjelesnim potrebama.

Vaš terapeut

Ivan Povrženić je magistar kineziologije te licencirani terapeut za deep tissue masažu, švedsku masažu, anticelulitnu brazilsku maderoterapiju ili antiaging maderoterapiju lica. Ove tretmane možete kombinirati s indijskom masažom glave, miofascijalnom relaksacijom, pilingom tijela, cuppingom (vakuumom) i refleksologijom stopala.

Nakon desetogodišnje maserske karijere u luksuznoj hotelskoj i spa industriji, Ivan se odvažio ponuditi domaćima i gostima uslugu masaže u udobnosti njihova doma te otvoriti Studio za masažu Motion u Gružu. Svakom klijentu pristupa individualno kroz razgovor o željama i eventualnim problemima. Njegov detaljni životopis možete pronaći na LinkedINu.

KONTAKT I REZERVACIJE

 

Molimo ispunite obrazac, nazovite na broj +385 97 7843 962 ili pošaljite e-mail na ivan@masazadubrovnik.com. Usluge masaže nudimo u prostoru studija Motion u Gružu i u Vašem domu. Cijene usluga za lokalno stanovništvo dostupne su na upit i na Facebook stranici.

Imajte na umu da će rezervacija termina odabranog tretmana bit potvrđena tek po zaprimanju potvrde s naše strane.

Studio za masažu Motion

× Kako vam možemo pomoći?