fbpx

Indijska masaža glave

Indijska masaža glave je opuštajući holistički tretman u sklopu kojeg se primjenjuju metode akupresurne masaže na područjima glave, lica, vrata i ramena. Cilj masaže je otklanjanje bolova, ublažavanje stresa i  osjećaj dubokog opuštanja. Ova vrsta masaže prenosi se u Indiji s generacije na generaciju već tisućama godina. Prvobitno su ju primjenjivale majke na svojoj djeci kako bi ih opustile i uspavale.

Facial madero therapy Dubrovnik

VIŠE O MASAŽI

Je li ova vrsta masaže pravi izbor za mene?

Indijska masaže glave siguran je i nježan tretman koji stvara duboki osjećaj smirenosti i spokoja. Ljudi širom svijeta koriste ga kao metodu ublažavanja stresa i otpuštanja napetosti. Iznimno je korisna za osobe oslabljene pokretljivosti.

Indijska masaža glave može uvelike olakšati glavobolju, kao i bol u vratu i ramenima. Štoviše, ova vrsta masaže poboljšava protok krvi prema glavi, uravnotežuje tlak, čisti tjeme i otklanja probleme s kosom. Tretmanom se povećava pokretljivost zglobova i fleksibilnost u vratu i ramenima.

Vaš terapeut tijekom ove masaže koristit će različite pokrete među kojima su i oni koji nalikuju paukovom hodu, češljanju i laganom povlačenju korijena kose. Cilj je opustiti vas i stvoriti osjećaj ugode.

Tretman Indijska masaža glave Dubrovnik izvrsno se nadopunjuje s Deep Tissue masažom, švedskom masažom te personaliziranom masažom.

 

Kako ću se osjećati tijekom i nakon masaže?

Indijska masaža glave često djeluje poput meditacije i omogućuje nam da svakodnevne brige sagledamo iz drugačije perspektive. Iznimno je opuštajuća, smanjuje bolove i napetosti, potiče protok krvi, čisti sinuse, ublažava stres i pomaže da bolje spavate. Ako kojim slučajem osjetite bilo koju neugodnost ili bol, odmah upozorite svog terapeuta.

Je li ova vrsta masaže primjerena za trudnice?

Indijska masaža glave potpuno je sigurna za izvođenje tijekom trudnoće. Tijekom masaže sjedite odjeveni. Tretman obično traje oko 30 do 45 minuta.

Vaš terapeut

Ivan Povrženić je magistar kineziologije te licencirani terapeut za deep tissue masažu, švedsku masažu, anticelulitnu brazilsku maderoterapiju ili antiaging maderoterapiju lica. Ove tretmane možete kombinirati s indijskom masažom glave, miofascijalnom relaksacijom, pilingom tijela, cuppingom (vakuumom) i refleksologijom stopala.

Nakon desetogodišnje maserske karijere u luksuznoj hotelskoj i spa industriji, Ivan se odvažio ponuditi domaćima i gostima uslugu masaže u udobnosti njihova doma te otvoriti Studio za masažu Motion u Gružu. Svakom klijentu pristupa individualno kroz razgovor o željama i eventualnim problemima. Njegov detaljni životopis možete pronaći na LinkedINu.

KONTAKT I REZERVACIJE

 

Molimo ispunite obrazac, nazovite na broj +385 97 7843 962 ili pošaljite e-mail na ivan@masazadubrovnik.com. Usluge masaže nudimo u prostoru studija Motion u Gružu i u Vašem domu. Cijene usluga za lokalno stanovništvo dostupne su na upit i na Facebook stranici.

Imajte na umu da će rezervacija termina odabranog tretmana bit potvrđena tek po zaprimanju potvrde s naše strane.

Studio za masažu Motion

× Kako vam možemo pomoći?