fbpx

Maderoterapija lica Dubrovnik

Želite li se opustiti, a uz to smanjiti bore te osloboditi kožu lica, vrata i dekoltea od toksina? Tretman maderoetrapije lica idealan je odabir za vas. Ova masaža, osim što opušta um i mišiće lica, pomaže aktivirati fibroblaste koji će proizvesti više kolagenskih i elastičnih vlakana.
Maderoterapija lica

VIŠE O MASAŽI

Što je maderoterapija lica?

Maderoterapija lica vrsta je opuštajuće masaže  drvenim valjcima s izvrsnim rezultatima u prevenciji starenja. Ova masaža, osim što opušta um i mišiće lica, dobra je za ljude koji imaju migrenu, kao i za one koji puno vremena provode radeći pred računalom i oči im postanu napete. Terapija je neinvazivna metoda gdje se bore tretiraju, lice postaje svjetlije i bez toksina.

Prednosti:

– zatezanje i tonus, učinak podizanja
– preoblikovanje lica
– proizvodnja elastina i kolagena
– poboljšanje cirkulacije
– povećanje opskrbe kisikom
– osvježenje i izjednačavanje deset
– prevencija starenja lica
– smanjite „vrećice“ i otekline ispod očiju

Što ako sam trudna?
Maderoterapija lica potpuno je sigurnan teretman. Međutim, uvijek biste trebali reći svom terapeutu da ste trudni kako bi mogao prilagoditi terapiju vašim potrebama.

Vaš terapeut

Ivan Povrženić je magistar kineziologije te licencirani terapeut za deep tissue masažu, švedsku masažu, anticelulitnu brazilsku maderoterapiju ili antiaging maderoterapiju lica. Ove tretmane možete kombinirati s indijskom masažom glave, miofascijalnom relaksacijom, pilingom tijela, cuppingom (vakuumom) i refleksologijom stopala.

Nakon desetogodišnje maserske karijere u luksuznoj hotelskoj i spa industriji, Ivan se odvažio ponuditi domaćima i gostima uslugu masaže u udobnosti njihova doma te otvoriti Studio za masažu Motion u Gružu. Svakom klijentu pristupa individualno kroz razgovor o željama i eventualnim problemima. Njegov detaljni životopis možete pronaći na LinkedINu.

KONTAKT I REZERVACIJE

 

Molimo ispunite obrazac, nazovite na broj +385 97 7843 962 ili pošaljite e-mail na ivan@masazadubrovnik.com. Usluge masaže nudimo u prostoru studija Motion u Gružu i u Vašem domu. Cijene usluga za lokalno stanovništvo dostupne su na upit i na Facebook stranici.

Imajte na umu da će rezervacija termina odabranog tretmana bit potvrđena tek po zaprimanju potvrde s naše strane.

Studio za masažu Motion

× Kako vam možemo pomoći?