fbpx

Deep Tissue masaža Dubrovnik

Deep Tissue (duboko-tkivna) masaža, namjenjena je uklanjanju kroničnih napetosti u dubokim slojevima mišića i vezivnog tkiva. Stoga svaka Deep Tissue masaža Dubrovnik počinje s kratkim konzultacijama čija je svrha definiranje poteškoća koje ova vrsta masaže može otkloniti. Ako želite nježnu masaža i potpunu relaksaciju, antistresna švedska masaža, poznata i kao klasična medicinska masaža, je bolji izbor za vas.

Galerija Studio za masažu Motion Dubrovnik

VIŠE O MASAŽI

Je li ova vrsta masaže pravi izbor za mene?

Za razliku od klasične masaže kojoj je prvenstvena svrha opuštanje, Deep Tissue masaža pomaže kod ublažavanja stresa i napetosti, te otklanjanja specifičnih problema, kao što su:

– kronična bol
– ograničena pokretljivost
– sportske ozljede
– sindrom karpalnog tunela i druga istegnuća
– problemi uzrokovani neispravnim držanjem
– fibromijalgija, osteoartritis i bolovi u zglobovima
– mišićna napetost ili grčevi

Istraživanja su pokazala kako Deep Tissue masaža pomaže i kod reguliranja krvnog tlak, te potiče povećano lučenje serotonina, hormona sreće.

Ovakvu vrstu masaže vrlo često koriste sportaši i rekreativci, no namjenjena je svima koji osjećaju napetost u mišićima. Kako bi masaža bila ugodna i postigla željene rezultate, vaš će terapeut jačinu pritiska u potpunosti prilagoditi vašem tijelu.

No, ako želite nešto zbilja lagano i iznimno opuštajuće, tretman Deep Tissue masaža Dubrovnik možda ipak nije najbolji izbor za vas. U tom slučaju pogledajte antistresnu švedsku masažu ili personaliziranu masažu. Ove tretmane možete kombinirati s indijskom masažom glavemiofascijalnom relaksacijompilingom tijelacuppingom (vakuumom) i refleksologijom stopala.

 

Kako ću se osjećati tijekom i nakon masaže?

Očekujte duge odlučne poteze rukama dužinom cijelog tijela u kombinaciji s kratkim dubokim pritiscima na ključnim dijelovima. Cilj masaže je umiriti um i olakšati bolove. Štoviše, nakon terapije vaši će mišići biti potpuno opušteni. Dan iza masaže možete osjetiti laganu upalu, kao da ste bili na intenzivnom treningu, no ona će potrajati kratko. Deep tissue masaža Dubrovnik će vas napuniti, smiriti i pripremiti za svakodnevne izazove.

Je li ova vrsta masaže primjerena za trudnice?

Ako ste u bilo kojem stadiju trudnoće, molimo posavjetujte se s terapeutom koji će masažu u potpunosti prilagoditi vašem fizičkom stanju i tjelesnim potrebama.

Vaš terapeut

Ivan Povrženić je magistar kineziologije te licencirani terapeut za deep tissue masažu, švedsku masažu, anticelulitnu brazilsku maderoterapiju ili antiaging maderoterapiju lica. Ove tretmane možete kombinirati s indijskom masažom glave, miofascijalnom relaksacijom, pilingom tijela, cuppingom (vakuumom) i refleksologijom stopala.

Nakon desetogodišnje maserske karijere u luksuznoj hotelskoj i spa industriji, Ivan se odvažio ponuditi domaćima i gostima uslugu masaže u udobnosti njihova doma te otvoriti Studio za masažu Motion u Gružu. Svakom klijentu pristupa individualno kroz razgovor o željama i eventualnim problemima. Njegov detaljni životopis možete pronaći na LinkedINu.

KONTAKT I REZERVACIJE

 

Molimo ispunite obrazac, nazovite na broj +385 97 7843 962 ili pošaljite e-mail na ivan@masazadubrovnik.com. Usluge masaže nudimo u prostoru studija Motion u Gružu i u Vašem domu. Cijene usluga za lokalno stanovništvo dostupne su na upit i na Facebook stranici.

Imajte na umu da će rezervacija termina odabranog tretmana bit potvrđena tek po zaprimanju potvrde s naše strane.

Studio za masažu Motion

× Kako vam možemo pomoći?