fbpx

Cupping (vakuum) TRETMAN

Nadopunite svoj masažni tretman terapijom cuppinga u kojoj terapeut stavlja posebne čašice na kožu na nekoliko minuta kako bi stvorio vakuum i potakno usisavanje. To pomaže kod bolova, upala, poboljšavanja krvotoka, opuštanja i opće dobrobiti.

Cupping tretman - Ivan Povrženić Motion studio

VIŠE O MASAŽI

Što je cupping terapija?

Holivudski glumci i uspješni sportaši proteklih su godina popularizirali cupping terapiju, no sama tehnika nije nova. Potječe iz drevnih egipatskih, kineskih i bliskoistočnih kultura.

Tijekom cuppinga vaš će terapeut koristiti gumenu pumpu za stvaranje vakuuma unutar šalice. To će stvoriti blagi usis koji će ostati na mjestu oko 5 do 10 minuta. Zatim terapeut uklanja šalicu.

Vjeruje se da usisavanje stvoreno čašom potiče protok krvi – a ova povećana cirkulacija može pospješiti zacjeljivanje i smanjiti bol.

Primarne nuspojave cuppinga su modrice i iritacija kože. Oboje bi se trebali izliječiti sami za 7 do 10 dana.

Za regeneraciju cijelog tijela, ovaj tretman možete kombinirati s brazilskom maderoterapijomdeep tissue masažomšvedskom masažom ili personaliziranom masažom.

Kod čega pomaže cupping?

Cupping masažom (terapijom) pomažemo kod:

– opuštanja mišićnog tkiva
– kroničnih problema s kralježnicom
– detoksikacije
– aktiviranja kože i limfnog sustava
– išijasa
– preslaganja kralježaka i kralježnice
– čišćenja vena, arterija i kapilara
– uklanjanja blokada debelog crijeva
– poboljšavanja tonusa mišića
– uklanjanja stare stagnirane krvi i tekućine
– oslobađanja od glavobolja, migrena i zagušenja prsnog koša
– smanjenja reumatoidnog artritisa i fibromialgije
– smanjenja edema, teklina, astme i bronhitisa
– visokog krvnog tlaka
– smanjenja anksioznosti 
– ukupne mentalne i fizičke dobrobiti

Što ako sam trudna?
Cupping terapija potpuno je sigurna. Međutim, uvijek biste trebali reći svom terapeutu da ste trudni kako bi on mogao prilagoditi terapiju vašim potrebama.

Vaš terapeut

Ivan Povrženić je magistar kineziologije te licencirani terapeut za deep tissue masažu, švedsku masažu, anticelulitnu brazilsku maderoterapiju ili antiaging maderoterapiju lica. Ove tretmane možete kombinirati s indijskom masažom glave, miofascijalnom relaksacijom, pilingom tijela, cuppingom (vakuumom) i refleksologijom stopala.

Nakon desetogodišnje maserske karijere u luksuznoj hotelskoj i spa industriji, Ivan se odvažio ponuditi domaćima i gostima uslugu masaže u udobnosti njihova doma te otvoriti Studio za masažu Motion u Gružu. Svakom klijentu pristupa individualno kroz razgovor o željama i eventualnim problemima. Njegov detaljni životopis možete pronaći na LinkedINu.

KONTAKT I REZERVACIJE

 

Molimo ispunite obrazac, nazovite na broj +385 97 7843 962 ili pošaljite e-mail na ivan@masazadubrovnik.com. Usluge masaže nudimo u prostoru studija Motion u Gružu i u Vašem domu. Cijene usluga za lokalno stanovništvo dostupne su na upit i na Facebook stranici.

Imajte na umu da će rezervacija termina odabranog tretmana bit potvrđena tek po zaprimanju potvrde s naše strane.

Studio za masažu Motion

× Kako vam možemo pomoći?