fbpx

Brazilska maderoterapija

Tražite anticelulitnu masažu u Dubrovniku? Brazilska maderoterapija je bezbolan tretman te daje i do 6 puta bolje rezultate od tradicionalne maderoterapije kada je u pitanju gubitak trbušne masti i celulita. Riječ je o dubinskoj masaži drvenim šalicama (madero = drvo na španjolskom), koja je posljednjih godina sve popularnija zbog pozitivnih učinaka na ublažavanje stresa, opuštanje mišića i uklanjanje celulita. Vaša će koža postati čvrsta, glatka i spremna za plažu.

VIŠE O MASAŽI

Je li Brazilska maderoterapija za mene?
Jeste li znali da trbušna masnoća i celulit pogađaju gotovo 90% žena? Na raspolaganju su mnogi tretmani za uklanjanje celulita i trbušne masnoće, invazivni i neinvazivni, ali većina njih ne nudi trajne rezultate jer mogu ukloniti samo masne stanice, a problem celulita leži u vezivnom tkivu koje podupire masnoću. Tu u pomoć dolazi brazilska madero masaža.

Za razliku od tradicionalne maderoterapije koja koristi drvene valjke, brazilska madero terapija radi se kombiniranjem ruku i drvenih čašica koje kreiraju vakum. Tretmani daju do 6 puta brže rezultate od uobičajenih. Nije potrebno pričekati 10 tretmana da biste vidjeli razliku. Svaki tretman čini razliku.

Kako Brazilska maderoterapija djeluje?
Brazilska madero masaža seže duboko ispod slojeva tkiva kako bi aktivirala stanice iznutra.

Prednosti:

– smanjuje masne naslage oko struka
– uklanja višak s bedara
– sužava struk
– definira ruke i noge
– oblikuje bedra i stražnjicu
– smanjuje naslage na leđima i trbuhu
– redizajnira masnoće na zadnjici

Brazilska madero terapija osmišljena je da pomogne u borbi protiv neželjenog zadržavanja viška masnoće i vode koji uzrokuju pojavu celulita. Anticelulitne masaže pokazale su se ključnim u rješavanju celulita. Ovo je potpuno prirodna i vrlo učinkovita tehnika koja potiče limfnu drenažu i posljedično pomaže uklanjanju celulita, dok istodobno uništava masne stanice, a time poboljšava protok krvi i limfe kroz tijelo. Kao rezultat toga, vaša će koža postati čvrsta, glatka i spremna za plažu.

Što ako sam trudna?
Ako ste u bilo kojoj fazi trudnoće, javite nam. Naš će terapeut prilagoditi tretman vašim potrebama.
Koliko je tretmana potrebno?
Ponekad je samo jedan, ponekad pet, ponekad više. Ovisi o stanju i načinu na koji vaše tijelo reagira na tretman. Međutim, promjenu ćete vidjeti odmah nakon prvog tretmana.
Kolika je cijena?

Cijene usluga za domaće dostupne su na upit i na Facebook stranici.

Vaš terapeut

Ivan Povrženić je magistar kineziologije te licencirani terapeut za deep tissue masažu, švedsku masažu, anticelulitnu brazilsku maderoterapiju ili antiaging maderoterapiju lica. Ove tretmane možete kombinirati s indijskom masažom glave, miofascijalnom relaksacijom, pilingom tijela, cuppingom (vakuumom) i refleksologijom stopala.

Nakon desetogodišnje maserske karijere u luksuznoj hotelskoj i spa industriji, Ivan se odvažio ponuditi domaćima i gostima uslugu masaže u udobnosti njihova doma te otvoriti Studio za masažu Motion u Gružu. Svakom klijentu pristupa individualno kroz razgovor o željama i eventualnim problemima. Njegov detaljni životopis možete pronaći na LinkedINu.

KONTAKT I REZERVACIJE

 

Molimo ispunite obrazac, nazovite na broj +385 97 7843 962 ili pošaljite e-mail na ivan@masazadubrovnik.com. Usluge masaže nudimo u prostoru studija Motion u Gružu i u Vašem domu. Cijene usluga za lokalno stanovništvo dostupne su na upit i na Facebook stranici.

Imajte na umu da će rezervacija termina odabranog tretmana bit potvrđena tek po zaprimanju potvrde s naše strane.

Studio za masažu Motion

× Kako vam možemo pomoći?